//
Om mig

Vem är då jag?

En kille av årgång -80 som är gift och har två härliga barn i småbarnsåldern. Älskar idrott och träning av olika slag. Spelar innebandy och badminton/squash om vintrarnaoch underhåller löping och cykling hjälpligt. Under sommarsässongen är det numer mest fokus mot triathlon.

Tidigare har jag ägnat sommrarna åt mtb-cykling och det var den vägen som ledde mig in på uthållighetsidrottande. Körde alla långlopp jag kunde komma över under ett par års tid. Tränade inte så abnormt mycket därimellan, men hade kul på mina resor runt Sverige.

Detta ledda såsmåning om mot ett projekt kallat En svensk Klassiker. Den fullföljdes. Om än med visst besvär. Det ena ledde dock till det andra och med tiden insåg jag att det var mer praktiskt med landsvägsscykling än mtb. Mindre dötid med tvättning och skruvning. Kombinerat med en långvarig dröm om att någon gång genomföra en ”Järnman” så blev jag trialthlet!

Sommaren 2011, året då jag var 30 bast, blev min första väg mot Kalmar Järnman! Anmälde mig för födelsedagspengar och började så smått fundera på vad jag pysslade med… Tränade dock på på ett sätt som jag tyckte var riktigt bra. Anmälde mig till Stockholmmarathon för att få prova på marathondistansen. Gick helt ok och det tog mig 4h10m. Hann också med en olympisk triathlon i Arvika för att känna på tävlingsformen. Så kom dagen i kalmar. 14h00m27s.

Detta gav mersmak. När Kalmar fick status som fullvärdig Iron-Man fanns ingen tvekan och jag anmälde mig till 2012 års drabbning! Sen har jag nu insett att det är ett gift… Frågan nu är hur länge kan man hålla sviten intakt och hur mycket kan man pressa tiden..?

 

Nu siktar vi mot nya mål…

Annonser

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Follow ironmanjohannes on WordPress.com
Annonser
%d bloggare gillar detta: