//
you're reading...
Skada/Rehab, Träning

Löpform…?

Absolut inte! Går segt nu. Knäna gör ont och innan de gör ont så finns det ingen fart. Bara att hoppas att vila gör att formen stormar in i Kalmar.

Dagens pass var ok med tanke på hur dåligt jag sov inatt. Körde ett intervallpass med 4*4 upplägg. Uppvärmningen kändes bra och flöt på i 4:35-fart, första intervallen gick i bra fart, 3:45. Sen gick det tröögt. 4 min fart på de två kommande och sista bromsade jag mig igenom på 4:10-tempo… Efter sista intervallen började vänsterknät kännas så jag valde att promenera ner istället för att jogga ner.

Inför Kalmar känns det både ok och oroande. 12 h känns som det är inom räckhåll, men löpningen oroar kraftfullt. Att spara på krutet på cyklingen känns inte aktuellt längre. Bara att mata på vad det går och så får löpningen gå som det går…

Imorgon ska nya tempohjälmen testas på ett 6 mils pass. Sen väntar vila till söndag då jag förhoppningsvis kör sprintdistansen på Karlstad triathlon. Sen enbart lite lätta och korta formtoppningspass. Sen kör vi järnet från start i Kalmar den 18:e!

Annonser

About boullboull

En gubbe, född -80, gift och har 2 småbarn. Tränar så mycket jag hinner, främst med Kalmar IronMan i sikte, men även med andra mål. Startar en blogg mest för att skriva av mig lite tankar kring träningen, mest för att förskona mina nära från mitt tjat (muntligen)! =)

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Follow ironmanjohannes on WordPress.com
Annonser
%d bloggare gillar detta: