//
you're reading...
Träning

4h 38m 39 s…

Ett riktig bra träningspass idag!Med strålande sol i ryggen rullade jag norröver längs klarälvsbanan 9:40 i förmiddags. Tanken var 12 mil cykel i hård fart. Den hårda farten var riktigt hårt i början! 36 km/h i snitt ut till Forshaga! Fortsatte på den inslagna vägen och dunkade på norröver. Bestämde mig för att köra 2h innan jag vände istället. Det innebar 7 mil. Vände med en snittfart på 35,1 km/h, vilket kändes oförskämt bra! Dock hände något när jag vände… Jag blev trött och dessutom blåste det bitvis mycket kraftig motvind… Tröttheten tog ut sin rätt och jag tappade fart hela vägen. Slutade med 33,5 i snittfart, men det är ändå riktigt bra måste jag tycka. Hade med mycket mat med mig och det funkade riktigt bra att stoppa i sig. Mycket positivt! Fick i mig 3 energikakor och 2 geler under vägen och inga krångeltendenser med magen! Hade dock bara två 75cl flaskor med sportdryck vilket var alldeles för lite…

Kom i alla fall hem till garaget och bytte till löpardojjorna och gav mig ut på lite löpning. 6 km slutade det med. Bra fart blev det, men 6 km är vääääldigt mycket kortare än 42 km….

Ibland undrar man varför man gör sånt här…   😉

http://connect.garmin.com/activity/204235652

http://connect.garmin.com/activity/204235661

 

Annonser

About boullboull

En gubbe, född -80, gift och har 2 småbarn. Tränar så mycket jag hinner, främst med Kalmar IronMan i sikte, men även med andra mål. Startar en blogg mest för att skriva av mig lite tankar kring träningen, mest för att förskona mina nära från mitt tjat (muntligen)! =)

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Follow ironmanjohannes on WordPress.com
Annonser
%d bloggare gillar detta: