//
you're reading...
Träning

Lunchintervaller i solen

Lunch-dax! Ned till Tingvalla IP i strålande solsken och lite för hög värme. Dumpade av vattenflaskan och körde lite uppvärmning längs älven. 3 km blev det och knät kändes inte alls av! Sen åter till IP och de klassiska 4*4 minuters intervallerna. Numer har jag börjat korta vilan till 2min istället för 3. Funkar rätt bra och passet blir än lite tidseffektivt!  =)

Kändes helt ok utan att vara något extra. Orkade ligga rätt bra på 3:50-fart, utom sista som jag fick pressa rejält på slutet för att klara 4 min/km gränsen. Och så hände det! Det jag för 15-20 år sedan lovade mig själv att det aldrig mer skulle hända… Det har varit nära några gånger men tror inte det har hänt sedan den där morgonen nere i afrika…. Jag tog ut mig så pass mycket att jag kräktes! Mindre trivsam upplevelse… Det possitiva med det hela var väl att det endast fanns vatten som kunde komma upp så det var inte såååå farligt… 😉

Nu ska jag strax åka hem och vabba med sjuk dotter…

Annonser

About boullboull

En gubbe, född -80, gift och har 2 småbarn. Tränar så mycket jag hinner, främst med Kalmar IronMan i sikte, men även med andra mål. Startar en blogg mest för att skriva av mig lite tankar kring träningen, mest för att förskona mina nära från mitt tjat (muntligen)! =)

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Follow ironmanjohannes on WordPress.com
Annonser
%d bloggare gillar detta: